Your search results

The New Golden Mile – Costa del Sol

Costa_del_sol_Estepona_spanien_New_Golden_Mile_Strand

(Picture by -Merce-)

The New Golden Mile er navnet på det område som ligger mellem San Pedro del Alcantara og Estepona.

I virkeligheden er det kun et markedsføring navn taget fra det oprindelige område, som bliver kaldet The Golden Mile, som ligger mellem Marbella centrum og Puerto Banus. Når det er sagt, er The New Golden Mile rigtig interessant på sin egen måde. Den består af en række små byer placeret på hver side af kystvejen og som byder på mange interessante ting, så som strand og golfbaner. Disse golfbanerne, såsom El Paraiso, og Atalaya, er omgivet af flotte villaer og lejligheder hvorfra mange har en fantastisk udsigt udover kysten.

Selwo Aventura natur og dyrelivs park holder også til i dette område og er en stor turistattraktion på The New Golden Mile. Fantastisk for både børn og voksne og er et besøg værd.

Bolig Sydspanien har et bredt udvalg af ejendomme på The New Golden Mile, som du kan finde på Bolig siden eller ved at søge på Avanceret Søgning. Derudover kan Bolig Sydspanien også tilbyde dig andre gode investeringsmuligheder via samarbejde med andre forskellige ejendomsmæglere på hele Costa del Sol, skulle du ikke lige finde det du søgte.

De mest prestigefyldte og attraktive områder på The New Golden Mile, er Torre Bermeja, Cabo Bermejo og Menara Beach. Disse dejlige områder ligger i første linje til stranden og gør det til et fantastisk sted at eje en permanent- eller feriebolig.

Hvorfor købe øst for Estepona – New Golden Mile?

De fleste boliger på denne strækning er blev bygget i de senere år for at drage fuld fordel af den dejlige kyst og specielt efter ejendoms eksplosionen i Marbella.

Ejendommene her blev bygget med omhu – næsten ingen højhuse og intet er bygget direkte på stranden, hvilket gør at det sammenlignes med The Golden Mile i sin kvalitet og stil. Strandområderne omfatter Costalita og Cabo Bermejo – begge er meget eftertragtede områder at købe ejendom i.

På den modsatte side af kystvejen kan man finde barer, restauranter, supermarkeder og butikker som blev bygget efterfølgende for at dække den stigende efterspørgsel. Disse områder er kendt som Atalaya, Diana Park, Benavista, Bel-Air og en lille gammel landsby kaldet Cancelada.

Golfbaner kom også til – en af de ældste er den smukke medlemsejede klub El Paraiso.

Desuden blev den meget nylig og berømte Los Flamingos golfbane bygget, med et 5 * luksushotel kaldet Villa Padierna. USA’s præsident, Barack Obamas kone har boet på hotellet på ferie tilbage i 2010, hvilket har vist sig at være et boost til populariteten af området.

Øst for Estepona er et godt sted at købe en ejendom, hvis man er en familie orienteret køber som ønsker en mere fredelig atmosfære, en den mere pulserende Golden Mile omkring Marbella, men stadig med gåafstand til både strand og et komplet udvalg af restauranter og små lokale butikker.