Your search results

Lån til en bolig i Spanien

Nykredit_Marbella_Kontor

(Nykredit i Marbella, Spanien)

Hvilke muligheder er der for boliglån i Spanien?

I spanske banker, så som La Caixa, kan man opnå 70% boliglån på de fleste boliger i byerne. Dette betyder at du selv skal sørge for de sidste 30% af finaneringen. Derudover, skal du også være sikker på at du har til de extra udgifter der vil være ved et boligkøb i Spanien. Læs mere om dette i vores Købs Guide.

Vil du købe bolig på landet/udenfor byerne, skal du for det meste være 100% kontant køber, da en sådan bolig er under betegnelsen “Rustico”, og derfor kan være svær at opnå lån til. Hvis du ved at du vil være tæt ved kysten, indenfor 15 km. afstand, er der mulighed for at optage lån i eget hus i Danmark gennem Nykredit.

Nykredit International tilbyder danskere og skandinavere realkreditlån når boligen i Spanien skal finansieres.

Nykredit tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca. De har repræsentationkontorer i Palma og Marbella og har et omfattende kendskab til det spanske boligmarked.

Vi er her allerede – spørg os
Vi har, siden Nykredit International blev grundlagt i 2002, opbygget et stort netværk i vores udlånsområder, så vi fortsat kan hjælpe danskere og skandinavere med at gøre deres drøm til virkelighed. Klik på logoet nedenfor og læs mere.

Nykredit_sponsor_rgb

Eller Download Låneansøgning Her

Nykredits kontor i Marbella
Centro Plaza 26
E-29660 Nueva Andalucia,
Marbella
Tlf.: +34 952 905 150
Fax: +34 952 818 528