Your search results

Lejligheder La Cala Hill Club

Fra € 140.000
Urbanizacion Cortijo Colorado, ,
add to favorites
825

La Cala Hill Club er et unik 1, 2 og 3 værelses moderne boligkompleks som er placeret mellem bjergene og havet omgivet af det grønne Calanova golfbane. Udsigten fra ejendommene er betagende, da den omfatter Middelhavet og dets kyster hele vejen til de snedækkede bjerge Sierra Nevada på den anden side af Malaga. Med de livlige byer La Cala de Mijas og Calahonda lige uden for døren, er disse stilfulde lejligheder en fantastisk mulighed som en investering og feriebolig.

La Cala Hill Club er blot en kort køretur fra alle faciliteter, men omgivet af fred, plads og inspirerende udsigt. Bed både natur, golfbaner, havet, butikker og restauranter i nærheden giver dette boligsamfund en blanding af de elementer som mange beboere og turister vil nyde. Golfspillere, vandrer og familier der nyder at udforske Andalusien med base i en privat, sikkert og komfortable hjem, vil elske disse smukt designede lejligheder pools og alle de andre faciliteter det har at byde på.

Beliggenheden af disse lejligheder på La Cala Hill Club er fremragende værdi for pengene da de er lokaliseret midt mellem Marbella og Fuengirola. 15 minutters kørsel of du har adgang til alle bekvemmeligheder af disse to feriebyer, herunder skoler, fine restauranter, kurbade, indkøbscentre, golf kurser og andre sportsgrene klubber. Den nærmeste landsby, La Cala de Mijas, som er enormt populært og er blevet kendt for charmerende spisesteder og bistroer, med Marbellas bedste strande og mange af dens mest benyttede strandklubber i den nærliggende Elviria og Los Monteros områder.

Den charmerende Los Olivos kommercielle centrum, med dens caféer og butikker, er kun tre minutter i bil. Moderne Middelhavs arkitektur blander sig med velholdte grønne fælles haver, omgivet af fairways, hvor et, to og tre værelses lejlighederne og penthouselejlighederne har udsigt over. Dette er i overensstemmelse med de nyeste krav, herunder privat underjordisk parkering og stort opbevaringsrum (enheder), sikkerhed, tre pools, sauna, udendørs jacuzzi og fitnesscenter. En af pool områderne har en cocktail og snackbar, som er åben i højsæsonen med udsigt over den dejlige natur, havet og golbanen.

 

Address: Urbanizacion Cortijo Colorado
City:
State/County:
Zip: 29649
Country: Spain
Property Id : 20914
Price: Fra € 140.000
Property Size: 52 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Garage: 1 car
Bolig ID: BSSLCHC1
Havudsigt
Bjergudsigt
Pool
Have
Indhegnet
Veranda
Opbevaring
Terrasse

Contact Me

Compare properties

Similar Listings

Lejligheder Jardinana nyt byggebrojekt

32 197 m2
Beliggende i La Cala de Mijas, omkring 10 minutters gang fra byens centrum og strand, Jard ...
Beliggende i La Cala de Mijas, omkring 10 minutters gang fra byens centrum og strand, Jardinana er en ny udvikling ...
Fra € 408.000

Lejligheder under opførelse i Fuengirola

22 99 m2
Dette nye boligkompleks er et af nutidens mest fantastiske udviklingsprojekter på Costa de ...
Dette nye boligkompleks er et af nutidens mest fantastiske udviklingsprojekter på Costa del Sol. Dens arkitektonisk ...
Fra € 195.800

Lejligheder med gåafstand til stranden

32 82 m2
Sprit nye lejligheder i Fuengirola med gåafstand til stranden. Et helt ny boligkompleks be ...
Sprit nye lejligheder i Fuengirola med gåafstand til stranden. Et helt ny boligkompleks bestående af 2, 3 og 4 være ...
€ 185.520